I dag

Hei søte lesere.

Akkorat nå sitter jeg å gjør lekser og drikker brus. Har blitt litt dilla på coca cola. Jeg hvet ikke helt forfor jeg har blitt det. Akkorat nå er jeg ganske glad for at det er fredag i morgå. Då er det helg. Åh det skal bli så kjekt med helg. Jeg slepper skole, får slappe litt av.

Jeg har egentlig drukke det meste som var i cola flaska sjøl hahaha. Så flink jeg er.


I dag har jeg vært på skole, og jeg synst skole er kjedelig. Vi gjor natturfag prosjekt på tirsdag og i dag tok jeg bilde av hvordan den ser ut nå.

Det er vann og salt som er blanda sammen. Så slik har det stått siden tirsdag. Så nå har det kommet salt på tråen og i glass skålen he vanne tørket ut. Også er jeg sjukt glad for at skolen jeg går på har fått nye data maskiner. Dei er så mye raskere enn dei forigge.

Så ja.Hva har dere gjort i dag da?

3 kommentarer

Maria

13.09.2012 kl.19:47

Vi he hat joggedag og ingen ting spesielt og du e ikkje den einaste som gler deg til i Morga for da kjem vi til brattvåg hihihihihihihi

ebbalove

13.09.2012 kl.20:09

Maria: Yeah gler meg til å sjå dokke <3

julia

13.09.2012 kl.23:11

jeg har også prøvd å lage sånn ting i natturfag!

Skriv en ny kommentar

ebbalove

ebbalove

17, Haram

hei søte lesere! på denne bloggen får du lese om hverdag, mote og masse anna. så jeg håper dere liker bloggen. jeg elsker å ta bilde, men har ikke så bra kamera så då blir det ikke så bra bilde klem <3 instagram: ebba401

Kategorier

Arkiv

hits