LEKSE!!!

Ååååååå er så lei av lekser. Nå sitter jeg å gjør matte leksa mi. Jeg liker ikke matte og jeg er ikke flink i matte!!!
Jeg synst vi ikke burde ha lekser. Vi sitter 6 timer hver dag og jobber hardt på skolen og når vi kommer hjem så må vi gjøre enda mer. Det er ikke sånn det burde være. Vi gler oss sånn til at skole dagen er over osså kommer vi hjem med enda mer arbeid!!! JEG BLIR SÅ IRRITERT!!!!

Det er mange som går på fottball, håndball osv i fritiden. Så må dei sete å gjøre lekser på kvelden fordi dei ikke har tid til det når dei kommer hjem. Sånn som meg, jeg rir hver tirsdag kl 5. Så då jeg kommer hjem så er det å spise middag og gjøre seg klar. Så då rekker jeg ikke å gjøre lekser. Jeg er ferdig kl hal 7 og kommer hjem sann ca 7-kvart på 7. Så når jeg kommer hjem så må jeg dusje å spise litt, pluss p gjøre lekser. Og det kan av og til bli litt stress. Jeg kunne ønske at det vart slutt med lekser.

HVA MENER DU?

HVA SYNST DU OM INNLEGGET?

Plizz kommenter :)

3 kommentarer

^_^

18.09.2012 kl.21:25

jeg er helt enig med deg.

jeg synst det var bra skrev.

ebbalove

18.09.2012 kl.21:26

^_^: takk :)

stina

19.09.2012 kl.22:14

bar skreve og jeg er helt enig med deg :)

Skriv en ny kommentar

ebbalove

ebbalove

17, Haram

hei søte lesere! på denne bloggen får du lese om hverdag, mote og masse anna. så jeg håper dere liker bloggen. jeg elsker å ta bilde, men har ikke så bra kamera så då blir det ikke så bra bilde klem <3 instagram: ebba401

Kategorier

Arkiv

hits