No school for me

Hei søte lesere!

Overskriften sier jo var innlegge handler om, jeg ble hjemme fra skolen i dag, har så vondt i magen, jeg har sikkert spist no jeg ikke tøler. Jeg har allergi så når jeg spiser noe jeg ikke tøler blir jeg låk i magen. Nå ligger jeg å slapper av på sofaen og skal prøve å lage litt mat. Kjenner at jeg begynner å bli sulten. Det er ganske kjipt å vere hjemme fra skole. Men i kveld blir det gøy! Skolen skal ha halloween ball. Det skal bli sykt gøy... Det er en ting jeg har lagt merke til å det er hver gang det er halloween ball blr jeg syk. I dag er jeg låk i magen og i fjor så fikk jeg innfluensa. Men jeg tok tabbeletter og for på ball!

Men en ting til, sorry for dårlige bilder på bloggen, har lyst til å prøve å spare til et nytt spelrefleks kamera.

En ting til.... Jeg har laget en side på facebook som heter ebbalove.blogg.no så dere som liker bloggen min kan bare like siden min. Då blir jeg glad :)

2 kommentarer

Kristine og Alexandra

02.11.2012 kl.10:11

god bedring :-)

ebbalove

02.11.2012 kl.10:24

Kristine og Alexandra: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

ebbalove

ebbalove

17, Haram

hei søte lesere! på denne bloggen får du lese om hverdag, mote og masse anna. så jeg håper dere liker bloggen. jeg elsker å ta bilde, men har ikke så bra kamera så då blir det ikke så bra bilde klem <3 instagram: ebba401

Kategorier

Arkiv

hits