Helga/kake baking

Heja!

Sorry for at jeg ikke blogga i går.... Hadde ikke tid desverre.... Men nå tenkte jeg å skrive litt om helga mi :)

Fredag: Då var jeg på skole som vanlig, dro hjem, såg på tv og kjeda meg... Senere så fikk jeg besøk av Maria og jeg hadde veldig lyst på kake, så vi tok sykkelen og sykkla til butikken i dritt være... Det var sykt kaldt! brrrrrrrrrrrrrrr. Då vi kom hjem bakte vi sjokolade kake, som var veldig godt. Men nå har vi allerede spist den opp :( Så sov jeg over hoss maria. Vi spillte ps3 og såg film. Vi tok bilder av kaka og då vi baka :)

Maria skulle appsolutt blande ingrediensa :PBle den fin???

Sånn ser jeg ut når jeg håller på med mobilen min! hahahaha
Lørdag: Lørdagen våkna jeg og Maria hal 1 sånn ca. Vi stelte oss og åt frokost. Så kledde vi på oss og gjekk ut for å møke snø. Det var sykt tonkt og slitsomt, vi ble veldig slitne. Men vi måkte ikke vekke all snøen, for det orka vi ikke. Så overnatta Maria med meg. På fredagen så var det nesten ikke noe snø! Og når jeg våkna så var det sykt mye snø. Det var så mye at det rakk opp til knea mine! Så ja det var veldig mye

dette bilde er ved inngangs døra...

I dag har jeg ikke gjort så mye. Har vert på besøk, så då vet dere det :) Men nå sitter jeg med datan på fange og spiser jelly beans som er sykt godt :) men tror det kommer ett innleg til i dag :)

snakkes


 

 

HVA HAR DERE GJORT I HELGA DA?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ebbalove

ebbalove

19, Haram

Hei og velkommen til min blogg. Jeg heter Embla, er 19 år og kommer fra en liten bygd ikke så langt fra Ålesund. Her vil du lese om alt mulig egentlig. Alt fra seriøse til useriøse ting.

Kategorier

Arkiv

hits