Dagens anntrekk på meg og søss! Og dagen i dag

Heja!Nå har jeg og søstra mi akkorat tatt bilder. I dag har jeg ikke gjort så mye. Spillt ps3, gjort lekse og sett på tv. Nå ser jeg på tv og søstra mi rydder rom. Så då vet dere det! Nå snart så skal jeg se paradise hotel. I morgå er det skole og øving til konfirmasjon.Hahaha så fine vi erLook! ...

Dagens antrekk

Hei!Nå tenkte jeg å legge ut bilde av det jeg har på meg i dag. Er dårlige bilder, har ikke kameraet mitt her, så det blir mobilblogging.I dag har jeg vert på kino som var koslig. Jeg har ikke gjort så mye egentlig. Men natta!HVA SYNST DERE OM ANTREKKE?

FJORTIS GOGO!

Hey!Jeg og Frid vi har hatt det litt gøy nå... Vi har sminka oss som fjortiser!! Synst det er så gøy å gjøre det. Jeg synst vi ble fine jeg! Nå har alle hålt på med en eller anna tegne leik som var ganske gøy. Vi skulle tegne i blinde. Men det ble stili.Men dere vil vel se resultate av sminkinga?...

New in!

Heia!I dag var jeg oppe med besteforeldra mine og åt middag. Då fikk jeg en gave med dei, fordi de har vært i stavanger på tur. Jeg er ganske glad for det jeg har fått.Det jeg fikk er sminke og såntMen i dag skal jeg gjøre lekse og sånt. Så har ikke så mye planer.Hva synst dere?Elsker posen

Ny skolesekk!

Hei!I dag etter skolen stakk jeg, mamma, søstra mi og kjæresten til mamma på sentere. Då fikk jeg meg en ny skolesekk og jeg bare digger den! Den er så kul (synst jeg i vertfall) også er det merke! Åh er så glad nå!Men i dag har jeg ikke så mye planer egentlig. Men nå er det middag og jeg er sult...

Dagens outfit!

Heia!Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg har på meg i dag osv. Alt jeg har på meg er fra hm vist dere lurte ;)Nå kjenner jeg at jeg er sulten så jeg får gå og lage meg mat.Hva synst dere om anntrekke da?

Gårs dagens innkjøp!

Hey!I går så fikk jeg og mamma dra en liten tur på en litt slitsom shopping på kjøpesentere istede får å sitt på sykehuset hele tiden. Altså det ble slitsomt fordi jeg ikke har så mye energi etter at jeg har spist så lite osv osv. Men når vi dro på kjøpesentere så ble det selvfølgelig litt shoppi...

New shoes!

Heja :)I dag etter jeg ble utskreven av sykehuset dro jeg og mamma på kjøpesentere en liten tur. Då fikk jeg meg to nye skopar! Det er vår/sommer sko. Det ene er tøysko i hvit som dere ser på bilde og det andre pare er hvite med det britiske flagget på. Jeg bare elsker det! Jeg og mamma dro på se...

DAGENS OUTFIT

Hei Nå har jeg hatt besøke av Maria og Frid. Det er ikke så lenge siden dei måtte fare og det var kjipt menmen. Nå har jeg akkorat spist middag og nå blir det desert. Mmmmmm love it. Så det kommer bilder etter på kanskje.Men nå kommer dagens anntrek. Jeg har på meg den nye genseren. Den er turkis...

Dagens anntrekk

Hei søtinger!Nå kommer endelig ett innleg med dagens anntrekk. Det er en stond siden sist når jeg tenker meg om. Siden det er helg og vinterferie så går jeg bare med sånne sløve klær. Så jeg håper dere liker det.Blir glad for en kommentar :)

Dagens innkjøp!

Som jeg sa tidligere så dro jeg til byen. Og nå er jeg sliten. Men nå har jeg besøk av to fine jenter og det er veldig koslig :) Men når jeg var i byen så shoppa jeg selfølgelig litt Å her kommer innkjøpe!Kr: 99Kr: 179Kr: 99Og alt er fra hmHVA SYNST DERE?

Nytt innkjøp

I helgen så var jeg på shopping med venner men har ikke lagt ut bilder av det jeg kjøpte, så jeg tenke å gjøre det nå. Sorry får dårlige bilder...Hva synst du?

Dagens outfit

Hei søte leserNå tenkte jeg å legge ut bilder av anntrekke jeg har på meg i dag. Det er ikke så fint, det er sånn sløvt anntrekk. Jeg jåper dere liker det eller synst det er kult.Men nå skal jeg sjekke noe på datan og kanskje se på tv.Og kanskje jeg skal lage meg litt mat. TyggisHva synst dere?

Today's outfit

Hei søte lesere!Sorry for lite blogging, jeg har ikke vøre hjemme så det ble ikke noe blogging på meg da. I dag fikk jeg en pakke i posten fra bestevenninen min. Men jeg kan lage et innelg om det sener.Bukse - MOTEBUA Cardigan - HM Genser - husker ikkeHva synst dere?

Today's outfit!

Hei søte lesere!Nå har jeg akkorat kommet hjem. I dag har ikke det akkorat vøre den beste dagen. Jeg har gått å vøre svimmel i hele dag! Jeg ble så svimmel at det følte ut som jeg skulle besvime!! Det så ut som klasseromme snurra pluss bøkene mine! Så det var synnsyskt ekkelt!Så nå ligger jeg bar...

Ny leppestift!

Hei søte lesere!Nå, altså akkorat no så fikke jeg en ny leppstift med mamma!Jeg elsker den! Og den har så fin farge. Jeg hadde ingen så det var på tide!I just love it!!!

Sminke jeg bruker i hverdager

Hei søte lesere.Det var noen som spurte om hva slags sminke jeg bruker i hverdager. Så derffor tenkte jeg å lage et innleg no.Enten så bruker jeg denne...Eller så bruker jeg denne.Så det er dette jeg bruker til vanleg. Så nå hvet dere det.Blogger mer senere.

Today's outfit

Hei søte lesere.I dag har det vert ganske kaldt ute, og jeg har ikke gjort så mye i dag. Gjort litt lekse, å vøre med vennina mi som jeg ikke har sett på lenge. Så det var veldig kjekt. Men np tenkte jeg å legge ut av dagens anntrekk!Hva synst dere?Legg gjerne igjen en kommentar.

Nye topper!

Hei søte lesere!På torsdag så var jeg og familien min på kjøpesntere og der kjøpte jeg meg to nye topper. Jeg bare elsker de. De er så kule. De var billig også. Eller det var ikke spessielt dyrt da.100 kr100 krBegge er kjøpt på hmHva synst dere?Legg gjerne igjen en kommentar.
ebbalove

ebbalove

19, Haram

Hei og velkommen til min blogg. Jeg heter Embla, er 19 år og kommer fra en liten bygd ikke så langt fra Ålesund. Her vil du lese om alt mulig egentlig. Alt fra seriøse til useriøse ting.

Kategorier

Arkiv

hits